Vernieuwend - Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek Resurfacing, meer dan een peeling - Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek Boost your skin - Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek Resultaat voor de mannenhuid - Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek Deprogrammeerd celveroudering - Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek Exclusieve sterbehandeling - Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek Vitaliteit en kracht van binnen uit - Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek In een flits uw ongewenste haren weg... - Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek

Huidanalyse

Een grondige huidanalyse vormt de basis voor optimaal resultaat. Met een geavanceerd computersysteem inclusief camera en diverse andere meetinstrumenten kunnen wij een grondige professionele analyse maken van uw huid.

huidanalyse_500

Het systeem maakt digitale foto’s van het gezicht en meet het aantal en de diepte van rimpels, de poriegrootte, het vochtgehalte van uw huid, talgproductie, de verhoorning en pigment.

Deze gegevens worden geanalyseerd zodat er een algemeen huidbeeld ontstaat. Deze gegevens worden voor u uitgeprint als een overzichtelijke analyse met vermelding van aanbevolen producten en behandelingen. Zo ontvangt u een duidelijk en objectief advies. Op basis hiervan kunt u keuzes maken voor de behandelingen in het instituut en de producten voor thuisgebruik. Alle huidfoto’s en metingen worden opgeslagen en kunnen later worden vergeleken met nieuwe foto’s en metingen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de resultaten. Bij het boeken van een behandeling of aankoop producten worden de kosten van de huidanalyse in mindering gebracht.
Meten is weten!

Disclaimer | Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters | Alexanderstraat 26 | 6176 BR Spaubeek | T 046 - 443 38 93 | E info@marietwouters.nl