Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek

Hydradermie Lift

Hydradermie Lift: “Face fitness”
De liftende behandeling met zichtbare resultaten, meteen na de eerste keer.

Hydradermie Lift

Een ongelofelijke vooruitgang in de gezichtsverzorgende behandelingen. Net zoals u in het fitnesscenter uw lichaamsspieren traint, zo traint Hydradermie Lift uw gezicht- en halsspieren.
Hydradermie Lif is een liftende behandeling die de huid niet alleen verzorgt en versterkt. De spieren krijgen hun tonus en stevigheid terug, de celactiviteit wordt weer op gang gebracht.
Hoe werkt de behandeling
Hydradermie Lift verstevigt en vervaagt rimpels door het gebruik van een laagfrequente microstroom. Hierbij worden de onderhuidse en de aan de oppervlakte liggende spiertjes samengetrokken.

Deze stimulerende fase is verdeeld in twee stappen:
1. Draineren om de bloed en lymfecirculatie te activeren, gifstoffen te verwijderen en het huidweefsel te voorzien van zuurstof.
2. Stimuleren om de huid te verstevigen en de onderhuidse spieren volume te geven voor een liftend effect.

Uw behandeling begint met een welkomstmassage. Hierna wordt uw huid voorbereid op de behandeling. Na de reinigende massage worden de specifieke gels opgebracht. Uw gezichtshuid wordt nu gedraineerd wat de zuurstoftoevoer naar de cellen en de afvoer van gifstoffen bevordert. Nu zijn uw gezichts- en halsspieren aan de beurt. De intensiteit wordt iets verhoogd, totdat u uw spiertjes voelt samentrekken en het voor u aangenaam aanvoelt. Door de spierwerking wordt eveneens de stevigheid en de omvang van de onderhuidse spieren vergroot met als gevolg een zichtbaar lifting-effect op gezicht, hals en ogen. De behandeling wordt vervolgd met het aanbrengen van specifieke serums, een heerlijke ontspannende massage en een voor uw huidtype geschikt masker. Tot slot brengen we een fijne dagcrème en oogcrème op. Natuurlijk afgestemd op uw huidtype.

RESULTATEN:
Een echt, natuurlijk liftend effect op het gezicht!!!
• De neuslippenplooi is opgevuld, gladgestreken.
• De gezichtscontour is verfijnd alsof het gelift is.
• De oogcontour is verstevigd, de oogopslag verjongend.
• Het voorhoofd is gladgestreken, de diepte van de rimpel vermindert.

Meteen na de behandeling ziet uw huid er jonger uit.

 

 

Privacy | Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters | Alexanderstraat 26 | 6176 BR Spaubeek | T 046 - 443 38 93 | E info@marietwouters.nl