Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek

Blog

CELVERBETERENDE PEELINGS

PEELINGS ZIJN ONMISBAAR ALS JE DE HUID WILT VERBETEREN OF VERJONGEN. PROFESSIONELE SCHOONHEIDSSPECIALISTEN KUNNEN ER OOK NIET MEER OMHEEN: EEN GOEDE BEHANDELING HEEFT EEN PEELING ALS BASIS. HET MERK PHFORMULA GAAT NOG EEN STAP VERDER EN RICHT ZICH OP HET VERNIEUWEN VAN DE HUID, IN PLAATS VAN HET PEELEN VAN DE HUID. HIERBIJ BRENGEN SCHOONHEIDSSPECIALISTEN DE WERKSTOFFEN DIEPER IN DE HUID OM DE HUIDVERNIEUWING TE STIMULEREN. HET MERK PHFORMULA IS SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR SCHOONHEIDS- EN HUIDSPECIALISTEN, HUIDTHERAPEUTEN EN ARTSEN OM HUIDPROBLEMEN OP TE LOSSEN.

peeling-resurfacing_HR

 

PHFORMULA RESURFACING BEHANDELING

WAT DOET HET MET DE HUID?
Vaak voert een schoonheidsspecialist een peeling uit om dode huidcellen te verwijderen, waardoor de basaalcellenlaag weer nieuwe cellen aanmaakt. Hierbij vergeten we dat de nieuwe cellen precies op dezelfde manier functioneren als de voorgaande cellen.

Om de eigenschappen van de nieuwe cellen te verbeteren, heeft pHformula een formule ontwikkeld waarmee schoonheidsspecialisten tijdens het peelen ook werkstoffen in de huid transporteren. Zo komen, met behulp van een gepatenteerd transportsysteem, tijdens het peelen bijvoorbeeld ook peptiden, vitaminen, antioxidanten en andere probleemoplossers in de huid.

DE INGREDIËNTEN WERKEN ALS EEN SOORT
‘MESSENGER‘ OP ANDERE CELLEN

HOE WERKEN DE PRODUCTEN?
De ingrediënten werken als een soort ‘messenger’ op andere cellen: hierdoor herstructureren ze zich en functioneren ze anders. Huidproblemen zoals acne, hyperpigmentatie, huidveroudering en/of chronische roodheid worden zo op korte termijn opgelost. Ook voor collageenstimulatie is het een veilige behandelmethode die bijna geen downtime heeft. Ideaal voor schoonheidsspecialisten die op korte termijn zichtbaar resultaat willen en de huid niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit willen behandelen.

 

Kosmetiek: Dossier Peelings


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Privacy | Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters | Alexanderstraat 26 | 6176 BR Spaubeek | T 046 - 443 38 93 | E info@marietwouters.nl