Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek

Facial injectables

Wij werken met diverse producten, waarbij de keuze bepaald wordt door de veiligheid van de middelen en de verschillende indicaties die er bestaan.

Wij hebben gekozen voor het werken met hoog kwalitatieve, veilige en resorbeerbare inspuitproducten.
In de ouder wordende huid neemt de hoeveelheid collageen en hyaluronzuur af, waardoor de huid volume en elasticiteit verliest. Hierdoor kunnen rimpels ontstaan. Door middel van het aanvullen van het hyaluronzuur of het stimuleren van de collageen-aanmaak, krijgt de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit terug en vervagen de rimpels.

Hoe lang houdt het resultaat aan?
Voor een optimale vulling is het noodzakelijk dat de behandeling in twee of meer keren wordt uitgevoerd. Het is belangrijk te weten, dat iedere huid verschillend is. Daarnaast zijn er ook andere (persoonlijke) omstandigheden, die de duur van het resultaat kunnen beïnvloeden. (levensstijl, roken) Maar vanwege de kwaliteit van het gebruikte Hyaluronzuur mag u verwachten dat het effect 9 maanden tot een jaar zal aanhouden waarna het hyaluronzuur afgebroken en opgenomen wordt door het lichaam. Inspuiting met hyaluronzuur kan zonder problemen herhaald worden.

facial injectable_1

 Wat houdt de behandeling precies in?
Meestal kan de behandeling zonder verdoving uitgevoerd worden. Met een fijne injectienaald wordt de gel in het verloop van de rimpel of plooi in de huid gespoten. De totale behandeling duurt ongeveer 15-30 minuten. Het resultaat is direct zichtbaar.

Wat kunt u na de behandeling verwachten?
De reacties van de huid zijn voor elk te behandelen huidgebied anders. Meestal is er gedurende de dag van de behandeling sprake van zwelling en roodheid. Ongeveer 24 uur na uw injectie zal de meeste zwelling of roodheid verdwenen zijn. Sommige patiënten gaan direct na de injectie weer aan het werk, anderen hebben 24 uur nodig om te herstellen. De reacties zijn altijd mild van aard en verdwijnen vanzelf. Tevens kunnen er bloeduitstortinkjes ontstaan. Deze zijn echter vrij eenvoudig te camoufleren.

 

Botox
Botuline toxine is een middel dat van oorsprong werd toegepast binnen de neurologie en de oogheelkunde. Sinds midden jaren ’80 wordt het in toenemende mate voor cosmetische doeleinden gebruikt. Daar waar Botox ingespoten wordt, blokkeert het de spieren, met als resultaat dat bijvoorbeeld de mimische rimpels op het voorhoofd en de kraaienpootjes verzachten of verdwijnen. Het effect is na een paar dagen zichtbaar en houdt ongeveer 3 tot 6 maanden aan. Naar mate Botox vaker wordt toegepast is het langer werkzaam.
Bij sommige cliënten is hun migraine verdwenen na behandeling van de aangezichtsrimpels met botulinetoxine. Deze migraine komt voor bij cliënten die hun voorhoofdsrimpels steeds spannen tijdens periodes van stress en spanning. Wanneer deze spieren zich ontspannen, vermindert de hoofdpijn.

facial injectable behandeld-niet behandeld

 

Voor meer informatie kunt u een gratis intake gesprek boeken.
Onze arts Christa Stoijkovic staat altijd open voor de wensen van de cliënt en geheel in overleg wordt geadviseerd over  de benodigde producten en de juiste hoeveelheden.

 

 

Privacy | Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters | Alexanderstraat 26 | 6176 BR Spaubeek | T 046 - 443 38 93 | E info@marietwouters.nl