Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek

Huidverjonging Anti-aging

Ziet uw huid dof en mist ze uitstraling.
Ontdekt u rimpeltjes en lijntjes die u gisteren nog niet zag?
Elke huid is uniek en vraagt een benadering gebaseerd op individuele behoeften. Dit betekent dat het beste resultaat bereikt wordt met een behandelplan dat uit een combinatie van verschillende toepassingen bestaat. Wij kunnen kiezen uit een scala van exclusieve behandelingen, geavanceerde apparatuur en hoogwaardige verzorgingsproducten die zorgvuldig op elkaar afgestemd worden om elkaars werking te versterken. Uw persoonlijke schoonheidscocktail!

Enkele behandelingen die gericht zijn op celvernieuwing en huidverjonging:

Injectables
Naast de behandelingen die zorgen voor betere uitstraling, optimale hydratatie en versteviging van verslapte huid, kunnen we gebruik maken van de diensten van onze gerenomeerde cosmetische arts. Voor rimpelinspuitingen gebruiken wij uitsluitend huidvriendelijke producten. ( zie ook specialisaties)

Stelt u hoge eisen op het gebied van huidverbetering en wilt u een stralende jongere huid neem dan nu contact met ons op voor een gratis intake gesprek. 

Privacy | Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters | Alexanderstraat 26 | 6176 BR Spaubeek | T 046 - 443 38 93 | E info@marietwouters.nl