Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek

Mesotherapie

 

Mesotherapie Mesotherapie

Wat is Mesotherapie?
Een veilige en betrouwbare methode die reed in 1952 ontwikkeld is door de franse arts dr.Pistor.
Door middel van kleine oppervlakkige prikjes worden werkzame bestanddelen in uw huid gebracht. Dit gebeurt met behulp van een zogenaamde Mesogun. Hierdoor kunnen we gedoseerd en daar waar het nodig is de werkzame stoffen toedienen. Op deze manier kunnen we uw huid een opfrissende en verjongende boost geven. Bij de MesoLift de behandeling met het gecrosslinked hyaluron kunnen we rimpels vervagen en zelfs helemaal opvullen.

Indicaties
– verslapte, rijpere huid
– futloze huid
– fijne lijntjes en rimpels
– volumeverlies
– littekens

Voordelen:
Het product waarmee gewerkt wordt is hyaluronzuur. Omdat dit een lichaamseigen stof is, bestaat er nagenoeg geen kans op bijwerkingen. Afhankelijk van uw leefwijze ( roken, veel in de zon, alcoholgebruik) wordt hyaluron in 6 tot 8 maanden afgebroken en op natuurlijke wijze afgevoerd.
De behandeling is veilig en uiterst effectief. De behandeling kan aangepast worden aan de persoonlijke wensen van de cliënt.

Nazorg instructies
Vlak na de behandeling kan de huid een beetje rood of gezwollen zijn. Soms komt het voor dat er een klein blauw plekje ontstaat. Dit verdwijnt meestal na enkele dagen. Vermijd overmatig zoncontact en saunabezoek direct na de behandeling. Een goede hygiëne is belangrijk.
De eerste 48 uur adviseren we geen make-up te gebruiken. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en een goede zonbescherming te gebruiken. Om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken.

Mogelijke contra indicaties
– Hemofilie
– Pathologische wondgenezing
– Diabetes
– Immune stoornissen
– Chronische huidaandoeningen

Heeft u nog vragen of wenst u een persoonlijk advies, neem dan gerust contact met ons op.

Privacy | Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters | Alexanderstraat 26 | 6176 BR Spaubeek | T 046 - 443 38 93 | E info@marietwouters.nl