Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek

Hydradermie

De Sterbehandeling

Een spectaculaire behandeling met een wereldwijde reputatie.
Door een belangrijke innovatie, die wereledwijd uniek is, is Hydradermie dubbele ionisatie een verzorgingsmethode waarbij verzorgende werkstoffen snel en diep in de huid doordringen, waardoor ze bijzonder doeltreffend werken. Voor zichtbare en langdurige resultaten. Hydradermie is wereldwijd de behandelwijze bij uitstek in gerenommeerde schoonheidsinstituten voor cliënten die uitsluitend het beste willen voor hun huid.

Zorgvuldig kiezen wij de behandeling die aan uw behoeften voldoet: voor een vette, droge, vochtarme of gevoelige huid, om rimpels te vervagen, om de huid helderder te maken of om de huid rond de ogen en van de hals te verzorgen.

Hydradermie

Drie hoofdfases voor een metamorfose
De ionisatie om de werkstoffen diep in de huid te laten doordringen.
Eerst worden verrijkte gels op de huis aangebracht. Vervolgens worden rolelectroden, gevolgd door bolelectroden voorzichtig over het gezicht geleid. Deze electroden zenden een lichte galvanische stroom uit. De huid wordt ontvankelijker en absorbeert als een spons de beoogde bestanddelen (voor o.a. vochtherstel, desensibilisatie).

Zuurstoftoevoer om de cellen te stimuleren.
Hierdoor wordt de microcirculatie onmiddellijk gestimuleerd en de wisselwerking tussen de cellen geactiveerd, waardoor de zuurstofvoorziening naar de cellen wordt verbeterd.

De lifting massage voor een prachtige teint.
Op een goed voorbereide huid doen de manuele technieken wonderen verrichten. Massage, lichte druk- en strijkbewegingen in combinatie met toepassing van een verstevigend serum en ontspannende gel zorgen voor ontspannen gelaatstrekken en een stalende teint.

 

Resultaat: Meteen aan het einde van de behandeling al een mooiere huid, die er stralend, glad en ontspannen uitziet, zoals vlak na een vakantie. Wie droomt daar niet van…..

 

Privacy | Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters | Alexanderstraat 26 | 6176 BR Spaubeek | T 046 - 443 38 93 | E info@marietwouters.nl