Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek

Skin Needling Pen

Huidvernieuwing met de Skin Needling pen.
Revolutionaire behandeling op het gebied van mesotherapie. Huidverjonging met de Needling pen biedt binnen enkele weken zichtbaar resultaat. Door de micro kleine naaldjes van  de Skin needling pen worden ultra fijne gaatjes in de huid gemaakt. Dit heeft als gevolg dat de werkstoffen beter worden opgenomen en de huid zelf collageen aanmaakt. De huid zal zich op een natuurlijke manier herstellen. Er wordt gewerkt met hoogwaardig hyaluronzuur en een op de huid afgestemde cocktail  van werkzame stoffen. Deze behandeling is een veilige, effectieve  en vrijwel pijnloze behandeling. De verstelbare diepte van de fijne naaldjes maakt het mogelijk om ook de meest gevoelige delen, zoals het oog gebied,  te behandelen. Hierdoor kan de behandeling worden aangepast aan de persoonlijke wensen van de cliënt. Buiten de mogelijkheid voor een behandeling van het totale gezicht is het ook mogelijk om plaatselijk te behandelen.

header-FUSION

Indicaties

  • verslapte, rijpere huid
  • fijne lijntjes en rimpels
  • volumeverlies
  • grove huidstructuren en poriën
  • (acne)littekens

Behandeling:
Voordat de Skin needling pen wordt toegepast wordt de huid eerst goed gereinigd. Hierna wordt een speciale hoogwaardige hyaluronzuurgel en een op de huid afgestemde cocktail van werkzame stoffen aangebracht. De behandeling voelt als kleine prikjes welke goed te verdagen zijn. Indien gewenst kan er gebruik worden gemaakt van een verdoving. Er kan gewerkt worden op één of meerdere probleemzones. Tevens is het mogelijk  om deze behandeling te integreren in  een totale gezichtsbehandeling met als extra een peeling en 3D collageenvliesmasker.

skin needling pen

Het resultaat:
Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt vrij snel. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Daarom is het belangrijk om de voorgeschreven SPF te gebruiken. De huid heeft circa 3 weken nodig om het gewenste resultaat te behalen.
De huid wordt weerbaarder, strakker, met een duidelijke verbetering van de huidstructuur en een jeugdige uitstraling!
Voor optimale resultaat is het belangrijk om thuis  de juiste ondersteunende producten te gebruiken. Afhankelijk van het soort huidprobleem, kunnen wij een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen. Voor een kuurbehandeling is de meest optimale behandelfrequentie 2 à 3 weken. Als boost kunt u volstaan met een behandeling om de 3 à 6 maanden.

Wilt u meer informatie voor een persoonlijk advies neem contact met ons op.

 

Privacy | Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters | Alexanderstraat 26 | 6176 BR Spaubeek | T 046 - 443 38 93 | E info@marietwouters.nl