Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters - Spaubeek

injectables

De laatste jaren is de vraag naar medisch cosmetische ingrepen enorm gestegen. Vooral rimpelcorrecties waarbij gebruik wordt gemaakt van inspuitingen, de zogenaamde injectables, zijn erg populair. Dit komt doordat men maximale resultaten krijgt met slechts een minimale ingreep.
Met injectables behandelingen worden rimpels opgevuld en gezichtscontouren verbeterd ( liquid face lift). Er wordt gewerkt met bio-afbreekbare veilige fillers.
Met botox kan voorkomen worden dat rimpels op een dynamische gebied ontstaan of vervaagd worden. Denk hier aan kraaiepootjes, fronsrimpels en wenkbrauwlift.
Deze cosmetische behandelingen zijn bedoeld om de tijdklok weer terug te zetten, maar kunnen uiteindelijk het verouderingsproces niet stoppen.

De producten die op de markt zijn voor dit soort behandelingen veranderen en vernieuwen steeds. Cosmetisch arts Christa Stoijkovic is op de hoogte van de nieuwste inzichten Dit is niet onbelangrijk, omdat het toch medische behandelingen betreft, die altijd een ( gering) risico met zich mee kunnen brengen. De voorgestelde producten, gekozen om hun veiligheid en efficiëntie ( prijs-kwaliteit verhouding) zijn reeds jaren lang op de markt en uitgebreid getest en veilig bevonden.

 

 

Wilt u een gratis consult of heeft u andere vragen omtrent rimpeltjes en huidverslapping bel dan nu voor een afspraak. Er wordt dan tijd voor u gereserveerd voor een persoonlijk gesprek met de arts.

Lees verder:
Facial injectables

Woensdag 17 juli is B.I.G. geregistreerde cosmetisch arts dr.Christa Stoijkovic aanwezig in ons instituut.

 

Privacy | Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters | Alexanderstraat 26 | 6176 BR Spaubeek | T 046 - 443 38 93 | E info@marietwouters.nl